Elektriker for bedrifter

Trenger du en elektriker for din bedrift er vi elektrikeren med konkurransedyktige priser, som går løs på små og store prosjekter.

Reduser kostnader med elektriker næring

Alle ansatte i Elektro Solutions er autorisert til å bygge om maskiner. Det betyr at din næring kan spare penger ved at dine maskiner og anlegg kan oppgraderes ved reparasjon i stedet for nyinnkjøp. Vi sørger for at alt blir like godt som nytt, og fungerer i alt fra 10 til 30 år til.

Kostnader kan også reduseres kraftig i form av ENØK-tiltak som sparer strøm og energi. Vi ser på ditt totale effektforbruk, og det mer effektivt. Våre elektrikere kan hjelpe din næring med lyssensorer som sørger for at lyset slås automatisk av og på, at varmekablene styres på en bedre måte, eller endre ventilasjonsanlegget slik at det er tilpasset arbeidstiden. Vi kan regelverket, og ser løsningene ikke andre ser. Om det er mer lønnsomme og like hensiktsmessige måter å gjøre det på så gjør vi det sånn!

Elektriker næring fra A - Å

Vi kan levere systemer som er tilpasset behovene og kravene hos bedrifter i alle størrelser, med korte tidsfrister. Hos Elektro Solutions trenger du ikke å tenke på prosjektet, vi har et erfarent team, som tar seg av hele prosessen med et komplekst produkt fra start til slutt. Hos oss skal du oppleve ansatte som engasjerer seg mer i prosjektet enn andre, og som bestandig leverer det vi lover til avtalt tidsfrist og pris.

Våre kunder i elektriker næring

Vi tar oppdrag for bedrifter i hele Norge er vant til å jobbe med store kunder, hvor behovene varierer men fellesnevneren er at det er snakk om komplekse anlegg og systemer som skal håndteres. Blant våre kunder finner du alt fra McDonalds til Adams Matkasse, Godt Levert og Lunsj.no, eller kjente aktører på nærings- og boligmarkedet som Auris Forvaltning og Obos.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.