Styringssystemer

For store bedrifter er det store penger å hente på styring av strømforbruket.

Ta styring på kostnadene

For store bedrifter er det store penger å hente på strømforbruket. Energisparende ENØK-tiltak rundt for eksempel lys, ventilasjon eller varmekabler reduserer også kostnadene.

Elektro Solutions hjelper deg med styringssystemer som effektiviserer forbruket i henhold til åpnings- og arbeidstiden. Gjennom trådløs kommunikasjon kan du styre alt i ditt næringslokale fra en PC eller applikasjon, selv om du befinner deg et helt annet sted.

Styringssystemer i Smarthus

Også for privatpersoner- og hus installerer vi styringssystemer så er vennlige for miljøet så vel som lommeboken. Alle våre systemer kan styre alt, slik at du kan følge med på huset ditt uansett hvor du er. Ønsker du å for eksempel styre gulvvarmen eller belysningen mens du ikke er der så kan du gjøre det via en applikasjon eller PC. Gjennom optimalisering av varme, belysning og ventilasjon får du bedre innemiljø, og du bruker energien kun når du virkelig trenger den.

Styringssystemer og sikkerhet

Styringssystemer handler om mer en komfort. Det dreier seg like mye om sikkerhet. Alle våre styringssystemer er koblet opp mot brannvarslerne, og sørger for at lyset slår seg på samtidig som du får pushvarsler dersom det er fare på ferde. For oss handler sikkerhet like mye om gode samarbeidspartnere og riktige leverandører. Vi skal ha kvalitet, derfor velger vi kjente aktører som leverer systemer vi vet fungerer fra første stund, og sikre løsninger som garanterer at ingen kan gå inn i ditt smartsystem.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten. 

Skroll til toppen