Elektriker for privatpersoner

Elektro Solutions hjelper privatpersoner med alle type problemer; om de er små eller store, akutte eller tidkrevende.

Elektrikertjenester for private hjem

Elektro Solutions hjelper privatpersoner med alle type problemer; om de er små eller store, akutte eller tidkrevende. Vi har 24-timers døgnberedskap, vi tilbyr elektriker på dagen, og vi hjelper styringssystemer, smarthus, el-bil anlegg og rehabilitering. Vi leverer kvalitet, til avtalt tid og konkurransedyktig pris.

Hva koster en elektriker?

Blant de vanligste spørsmålene vi får er pris, «hvor mye koster dette?» Ofte finner vi ut av behovet ditt allerede på telefon, før vi i det hele tatt kommer på befaring. Så kontakt oss i dag så finner vi raskt en fornuftig løsning. 

Vi finner den riktige løsningen for deg

Det er langt ifra uvanlig at kunder kommer til oss med behov og ønsker, med forslag til løsninger. Det er heller ikke sjelden at de endrer mening etter å ha pratet med oss. Om det er på telefon eller på befaring, vi snakker med kunden og hjelper til med forslag og løsninger. Vi spør deg de rette spørsmålene, og sammen kommer vi frem til de rette svarene.

Elektriker privat for deg

Vi får stadig høre fra våre kunder at vi bestandig er positive og løsningsorienterte. Det er akkurat det vi liker, og ønsker, å høre. Elektro Solutions er der for deg som kunde, «nei» er ikke i vårt ordforråd, vi synes det er morsomt å løse utfordringer for deg og legger stolthet i måten vi gjør det på. Ikke noe problem er for lite, ikke noe problem er for stort. Om du trenger hjelp med strøm på hytta, og det er nødvendig med helikopter, snøscooter eller ATV for å komme til, så hjelper vi til med å skaffe det som trengs.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.