Vaktordning

Elektro Solutions er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året.

Ta styring på kostnadene

Elektro Solutions er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor er vi det? Jo, fordi vi liker å hjelpe personer når de havner i en knipe. Har du et akutt problem som bør fikses raskt er vi tilgjengelig for deg.

Vår vaktordning innebærer en egen vakttelefon du kan ringe når som helst, for alt mulig. Om det er problemer med en bryter, sikringene, belysningen eller ventilasjon, vi er på vakt for å løse dette raskt, effektivt og med solid håndverk.

Rimelig vaktordning

Ofte er det kostbart med akutte nødutrykninger, slik skal det ikke være med vår vaktordning. Vi får mange typer henvendelser på vår vakttelefon. I 90 prosent av tilfellene løser vi problemene over telefon, som ikke koster kunden noe som helst.  Er det nødvendig så rykker vi ut, og da tar vi kun betalt for tiden vi bruker. Med det aller meste av materiell og utstyr tilgjengelig får vi fikset det på stedet, og når vi drar derfra skal kunden være trygg som oss på at alt er i orden.

Verdien av vaktordning

Vi mener vår vaktordning ikke bare har en verdi for kunden, det har også en verdi for oss. Vår jobb er å være tilgjengelig, å være der for å hjelpe. Vårt mål er å løse dine problemer når du trenger det. Ingenting motiverer oss mer enn fornøyde kunder, som føler at vi er der for dem.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.