Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer elbilanlegg både til kommunen, borettslag, bedrifter og privatpersoner.

Elbilanlegg for smarte bedrifter

Et effektivt og moderne elbilanlegg kan redusere strømforbruket ditt, og med det kostnadene dine, kraftig. Vi leverer primært anlegg fra Schneider, en anerkjent produsent som vi kobler opp mot forskjellige sparesystemer. Elektro Solutions leverer både til kommunen, borettslag, bedrifter og privatpersoner.

Tilpass elbilanlegget til resten av forbruket

Et slikt sparesystem sørger for at ladestyrken til elbilen justeres etter hvor og hvordan strømforbruket er ellers. Lager du mat kan strømtilførselen til bilen halveres akkurat i det tidsrommet. Når du slår av trakteren eller ovnen så får bilen din strøm igjen. Du bruker med andre ord strøm kun når det er ledig kapasitet.

Elbilanlegg som tenker for deg

Hvis andre sier du ikke har strøm nok, så har vi systemer for dette. Elektro Solutions leverer det som er riktig for ditt hus, ditt næringslokale og dine behov. Ikke bare det, systemet tenker for deg slik at energiforbruket justeres til riktig nivå både med hensyn til kapasitet og pris. For eksempel kan vi tilby Elbilanlegg som i perioder strømprisene er for høye aautomatisk slår av eller endrer varmen.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.