Rammeavtaler

En rammeavtale med Elektro Solutions innebærer flere fordeler.

En rammeavtale med oss gir dere fordeler

En rammeavtale med Elektro Solutions innebærer flere fordeler. I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra oppfølging og faste elektrikere å forholde deg til. Vi skal tjene deg i henhold til den kontrakten vi sammen inngår. Når kunden har et behov så leverer vi de behovene, til riktig pris og kvalitet.

Rammeavtale og kontroller

Etter at du har signert en rammeavtale med hos kan du slappe helt av. Med det mener vi at Elektro Solutions tar seg av resten. Du som kunde får kun påminnelser, vi gjennomfører alt av kontroller, vedlikehold og oppgradering. Våre rammeavtale skal sikre ekstra fokus, oppfølging og forutsigbarhet.  

«Slapp av» med rammeavtale

Styringssystemer handler om mer en komfort. Det dreier seg like mye om sikkerhet. Alle våre styringssystemer er koblet opp mot brannvarslerne, og sørger for at lyset slår seg på samtidig som du får pushvarsler dersom det er fare på ferde. For oss handler sikkerhet like mye om gode samarbeidspartnere og riktige leverandører. Vi skal ha kvalitet, derfor velger vi kjente aktører som leverer systemer vi vet fungerer fra første stund, og sikre løsninger som garanterer at ingen kan gå inn i ditt smartsystem.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten. 

Skroll til toppen