Installasjoner

Vi skal levere uavhengig av om du trenger en stikkontakt eller et anlegg for hele huset.

Installasjoner av alle størrelser

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang. Vi i Elektro Solutions dekker hele skalaen. Uansett hvilke behov og spørsmål du har så skal du få svarene hos oss. 

Størrelsen har ikke noe å si, vi har løsninger for alt. Installasjoner kan bety elektrisk anlegg i hele det nye huset ditt, eller det kan være for rommene du ønsker å pusse opp. Installasjoner kan være til badstuen du bygger, eller for å rehabilitere den gamle badstuen du allerede har. Vi skal levere uavhengig av om du trenger en stikkontakt eller et anlegg for hele huset eller hytta.

Elektriske installasjoner fra A til Å

Elektro Solutions leverer alt du trenger fra A til Å. Vi leverer det i alle rom; for eksempel stue, kjøkken og baderom. Eller resten. Vi leverer det til huset ditt, hytta di, leiligheten din, til garasjer og anneks. Er behovet av generell art, som et sikringsskap, så løser vi det. Er det av litt mer spesiell art, som et lynvernanlegg, vi fikser.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.