Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Elektriker på dagen - din hverdagshelt

«Det er ikke farlig, men det er kjedelig.» Slik kan vi oppsummere forskjellene mellom vår vaktordning med 24-timers beredskap og tilbudet om elektrikere på dagen. Der våre elektrikere umiddelbart rykk er ut til akutte situasjoner tilstreber vi også å samme dag hjelpe alle som har et problem. For selv det nødvendigvis ikke akutt ønsker alle å fikse det som er galt så fort som mulig.

Mer trygghet med elektriker på dagen

Ditt problem er det viktigste for deg når det har oppstått, da er det også viktig for oss. En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt. Har du ikke varme på badet om morgenen ønsker vi å komme samme ettermiddag for å løse det. Sliter du med en pære, en sikring eller termostaten kommer vi for å se på det, og bytter ut dersom det er nødvendig.

Elektriker på veien, elektriker på dagen

Våre elektrikere er som oftest ute på oppdrag hver eneste dag, og er stort sett i Oslo-området. Akkurat som med vår vaktordning gjelder det samme for servicen om elektriker på dagen. Når vi er ute på veien svinger også mer enn gjerne innom på veien.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.