Rehabilitering

Vi utfører rehabilitering av elektriske anlegg i alle former, fra små rom til hele, store bygg.

Rehabilitering for ditt behov

Om du bruker Elektro Solutions til en rehabilitering skal du få akkurat den rehabiliteringen som dekker ditt behov; til riktig tid, pris og kvalitet. Vi har elektrikere med erfaringen og kompetansen som kreves for en skikkelig rehabilitering.

Rehabilitering i alle former

Størrelse på rom eller lokale har ingenting å si. Vi utfører rehabilitering i alle former, fra små rom til hele, store bygg. En god rehabilitering innebærer at samtlige komponenter i det elektriske anlegget ditt får nødvendig vedlikehold og oppgradering, eller nyinstallasjoner dersom det er nødvendig.

Komplett rehabilitering

Behovet for rehabilitering kan dukke opp ved oppussing, det kan komme av endret behov for kapasitet, eller det kan være fordi det elektriske anlegget er gammelt, slitt og trenger å fornyes. Uavhengig av hvordan den prosessen ser ut har vi dyktige elektrikere som følger deg hele veien gjennom rehabiliteringen.

Elektro Solutions har også annet fagpersonell, som rørleggere, og formidler kontakt til alle andre typer håndverkere som vil være en del av rehabiliteringsprosessen.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.