Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din elbil. 

Sikker og rimelig lading av elbil

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din elbil. Vi tilpasser styrke og kapasitet etter behov, og leverer elbilladere fra 2.3 kilowatt opp til 22 kilowatt. Vi sørger for en sikker og kostnadseffektiv lading for din elbil.

Smarte løsninger for elbillading

Om du tror du ikke har strøm nok i garasjen så klarer vi å finne løsningene for anlegg med lav kapasitet. Gjennom godt samarbeid med anerkjente leverandører leverer vi systemer som takler nettopp dette. Vi har smartsystemer som tenker for deg, slik at for eksempel effekten automatisk halveres eller kuttes ut ved matlaging eller annet husarbeid. Det betyr at bilen din får strøm igjen når du slår av ovnen, trakteren eller vaskemaskinen.

Elbillading som sparer deg penger

En effektiv el-billading sparer på energien, og med det sparer du penger. Fordi du kun bruker strøm når det er ledig kapasitet, men også fordi smartsystemene legger til rette for el-billading som justerer seg etter strømprisene. I periodene hvor de er høye kan du selv bestemme og stille inn det nivået du synes er akseptabelt. Om du for eksempel ikke ønsker at anlegget skal være på når prisen er 50 øre per kilowatt så vil det da heller ikke være på.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.