Belysning

Vi gir deg løsninger som tar hensyn til behovene i de forskjellige rommene, og tilpasses til bruk og behov.

Bedre løsninger for belysning

Når vi hjelper til med din belysning begynner vi med å hjelpe til med en forklaring på hvordan tankegangen rundt dette er. Vi går gjennom hele belysningsanlegget ditt, avdekker dine behov, og leverer en komplett løsning du er fornøyd med. Kunden vet som regel hva de ønsker, men ofte endrer behovet seg etter konsultasjon med oss, fordi vi finner en løsning som er bedre.

Elektro Solutions har mange leverandører med et bredt utvalg. Når vi kommer til deg har vi med bøker fra disse, og vi går igjennom alle muligheter sammen med deg.

Innvendig belysning

Riktig belysning gir bedre trivsel, og for oss som lever i et land temperaturene ofte tilsier innetid blir ikke dette mindre viktig. God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk. Skal du bygge nytt eller pusse opp er det lurt at planlegging av belysning kommer tidlig i prosessen. Vi gir deg løsninger som tar hensyn til behovene i de forskjellige rommene, og tilpasses til bruk og behov. Om ønsker vegglamper, lysekroner, spotbelysning eller fullt belysningsanlegg i stua; Elektro Solutions hjelper deg.

Utvendig belysning

God belysning handler selvfølgelig også om det som skjer utenfor husets fire vegger. Særlig den lange mørketiden kan lyses opp med belysning av uteområdet utenfor din bolig. Vi sørger for flombelysning eller punktbelysning av spesielle områder. Kanskje er det spesielt hagebelysning du er ute etter? Det fikser vi. Eller trenger du bare en stikkontakt til juletrelys? Vi løser det.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.