Elektriker på dagen

Kunden ønsker problemene løst så fort som mulig, da ønsker vi å løse det så fort som mulig.

Elektriker på dagen

De aller fleste som kontakter oss kontakter oss fordi de har et problem de ønsker å få løst fortest mulig. De ønsker en elektriker på dagen, og det har vi stor forståelse for. Vi har døgnberedskap hele året for de mest akutte problemene, men i alle tilfellene det er praktisk mulig tilstreber vi oss også for å komme med en elektriker på dagen også der det egentlig ikke er så akutt.

Kort og godt problemer som ikke går utover sikkerheten, men som går utover komforten. Kunden ønsker problemene løst så fort som mulig, da ønsker vi å løse det så fort som mulig.

Mer komfort med elektriker på dagen

Om varmen på badet ikke fungerer på morgenen kan det være kjedelig nok. Da er det viktig for oss at du ikke har det like kaldt der på ettermiddagen. Vi sjekker, og bytter ut dersom det er nødvendig, termostater, sikringer, pærer og kontakter. Ditt problem er også vårt problem, og vår løsning blir din løsning.

Elektriker på veien, elektriker på dagen

Våre elektrikere er som oftest ute på oppdrag i Oslo-området hver eneste dag, og når vi først er ute er vi like gjerne lenger ute. Om det er til akutte situasjoner eller mindre problemer, vi ønsker å fikse det så fort som mulig. Er vi på veien er vi også snart på vei.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten. 

Skroll til toppen