Elektrisk rehabilitering

Vi utfører rehabilitering i alle typer rom, i alle typer boliger og lokaler.  

Rehabilitering av elektrisk anlegg

Vi utfører rehabilitering i alle typer rom, i alle typer boliger og lokaler.  Alle komponenter i ditt elektriske anlegg får den overhalingen og oppgraderingen det trenger. Ofte vil det være i forbindelse med oppussing, men det forekommer også at endringer i behov og kapasitet krever et mer oppdatert anlegg.

Rehabilitering av alle slags rom

Våre elektrikere har lang erfaring og stor kompetanse i rehabilitering av alt fra bad i leiligheter, til større rom i butikker eller lagre. Elektro Solutions leverer kvalitet til konkurransedyktige priser, og følger deg gjennom hele prosessen. For eksempel har vi rørleggere under samme tak i vår bedrift, og vi setter deg i kontakt med andre anerkjente entrepenører som vil være nødvendig for at rehabiliteringen skal bli komplett og til riktig, godkjent standard.

Best på kvalitet, pris, erfaring og kunnskap

Vi står alltid inne for det vi leverer, det skal vare og fungere i lang tid, og derfor samarbeider vi kun med gode leverandører og kjente merkevarer. Som i alle deler av vår virksomhet; våre rehabiliteringsprosjekter skal vise at vi er best på kvalitet, pris, erfaring og kompetanse.

Elektrikertjenester for næring

Elektro Solutions utfører alle ordinære elektrikertjenester, også akutt gjennom vår vaktordning dersom det kreves. I tillegg er alle våre ansatte autorisert til å bygge om maskiner, hvilket betyr at vi kan oppgradere dine anlegg i stedet for at det må kjøpes inn nytt. Godt vedlikehold og nødvendige reparasjoner kan forlenge levetiden i flere tiår til.

Styringssystemer

For bedrifter er det lønnsomt å optimere strømforbruket med et styringssystem.

Rammeavtaler

I tillegg til rabatterte priser gir en rammeavtale deg ekstra tett oppfølging.

Vaktordning

Vi er i beredskap 24 timer i døgnet, alle 365 dager i året. Hvorfor det?

Årlig kontroll

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Elbilanlegg

Elektro Solutions leverer det som er riktig for din bedrift og ditt næringslokale.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Rehabilitering

Lenger levetid og færre kostnader med årlig kontroll av El-anlegget.

Hva kan vi hjelpe dere med?

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.