Smarthus

Elektro Solutions leverer komplette energisparende anlegg og styringssystemer i ditt Smarthus.

Smarte løsninger med Smarthus

Et smarthus handler om energisparing. Den sparingen forplanter seg videre i din lommebok. Elektro Solutions leverer komplette energisparende anlegg og styringssystemer i ditt Smarthus. Vi installerer blant annet energisparende lamper og varmesystemer, og kan bytte til termostater som er regulert med ukeprogram. Du sparer med andre ord kostnader til strøm fordi du ikke bruker mer enn du trenger til enhver tid. Et Smarthus sørger for optimal belysning, ventilasjon og varme.

Sikkert Smarthus

Et Smarthus vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet. Sikkerheten ivaretas bedre i et smarthus, fordi du hele tiden har kontroll uansett hvor du her, og fordi alle styringssystemer er koblet opp mot brannvarslere og alarmer. God sikkerhet betyr også at du skal få ha ditt smarthus med dine anlegg og systemer i fred. Ingen skal kunne gå inn i det. Derfor samarbeider vi kun med profesjonelle og anerkjente leverandører som leverer sikre systemer, og som fungerer fra første stund.

Styr ditt Smarthus fra app eller PC

Selv om du skulle befinne deg et helt annet sted i landet, eller for den saks skyld et helt annet land, så er Smarthuset ditt bare et tastetrykk unna. På din PC eller gjennom en applikasjon på telefonen kan du styre belysning eller gulvvarme mens du ikke er der. Ble det kaldere enn du trodde den dagen, og vil ha ekstra varme nå du komme hjem, så står huset ditt klart med den temperaturen du ønsker.

Elektrikertjenester for privatpersoner

Vi liker ikke å si «nei». Vi sier aldri «nei». Vi tenker «dette løser vi». Ditt problem er vårt problem, og da legger vi stolthet og prestisje i å ordne opp i det. Når kunder sier til oss at vi bestandig er positive og løsningsorienterte blir vår yrkesstolthet enda tydeligere.

Elbillading

Hos oss i Elektro Solutions kan du få akkurat det du trenger for din El-bil.

Smarthus

Et Smarthus med automatisering vil gi deg komfort, og det vil gi deg trygghet.

Energisparing

Juster strømforbruket etter kapasitet og dine skiftende behov.

Belysning

God belysning innebærer både sikkerhet, funksjon og estetikk.

Elektriker på dagen

En elektriker på dagen løser små og store problemer før det blir for ukomfortabelt.

Installasjoner

Installasjoner er et vidt begrep, som omfavner forskjeller i størrelse, kompleksitet og omfang.

Rehabilitering

God belysning innebærer både sikkerhet, smart funksjonalitet og estetikk.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Kundeomtaler fra Mittanbud

4.8/5
4.8/5

Stol på oss - vi løser det!

Små eller store problemer, vi løser de med yrkesstolthet, positiv innstilling og kvalifisert håndverk; til avtalt tid og konkurransedyktig pris. Hos oss kan du få løsninger som sparer deg for strøm og kostnader, uten at det forringer kvaliteten, levetiden eller sikkerheten.